mindenár.hu

Újabb háború a Túró Rudiknál – egy helyen igazán olcsó

Egyetlen lánc adja igazán olcsón az édességet a Mindenár.hu legfrissebb listája szerint. A különböző árkörképek közül a legnépszerűbbek közé tartoznak a Túró Rudi-összeállítások, amelyekben a Mindenár.hu rendszeresen a kilós áron veti össze az édességeket. A legnépszerűbb márka – a Pöttyös – esetében 2 ezer forint az egyik legfontosabb határ, egy-egy boltláncban megjelenik az édesség e… Tovább »

Többet kell adni a Túró Rudiért

Egy hónappal ezelőtt még volt a boltláncok kínálatában viszonylag olcsón, 2 ezer forintos kilós áron Pöttyös Túró Rudi, most azonban 2140 forintról indulnak az árak.  A boltláncok akcióinak szinte állandó szereplője a Pöttyös Túró Rudi, az árak azonban változékonyak. A Mindenár.hu egy hónapja írt arról, hogy 20 százalék eltérés is lehet a kilós egységár alapján. Az… Tovább »

Húsz százalékkal eltérnek a Túró Rudi-árak

A héten több áruházlánc is árulja a Túró Rudi 8 szeletes csomagját. A legolcsóbb ajánlat 449 forint, de máshol 20 százalékkal drágább ugyanaz.  A most futó akciós hét egyik legérdekesebb szereplője a Pöttyös Túró Rudi, amelynek 6 plusz 2 darabos (összesen 240 grammos) kiszerelése mindjárt négy áruházláncban kapható. Azonban az akciós árak közel sem azonosak,… Tovább »

Mennyibe kerül most a magyar slágermárka?

Széles sávban mozog a legismertebb márkájú Túró Rudik és a hozzá hasonló túródesszertek ára. Kilóra vetítve bő félezer forint különbség van az azonos gyártó termékei között, a saját márkás termékek jóval olcsóbbak.  Az idén évfordulóhoz érkezett a Pöttyös Rudi, amelyet tavaly a legkedveltebb magyar márkának választottak a magyarok a Gfk Piackutató és a Superbrand felmérése… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!