mindenár.hu

Becsapós étrendkiegészítők lehetnek a piacon – Mi kell a gyermektápszerbe?

A tehén- és kecsketej mehet a fehérjealapú tápszerekbe, de egy rakás anyagnak, például a taurinnak és krómnak semmi keresnivalója bennük. Ja, és hatóság figyelmeztet több, külföldön lefülelt étrendkiegészítőre. Hírek a Mindenár.hu-tól.  Felülvizsgálja a csecsemőknek és kisgyerekeknek szánt tápszerekre vonatkozó tudományos ajánlását az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA). A hatóság véleménytervezetéről most tárgyalnak a szakértők, de számos… Tovább »

Hol vegyünk tejet?

A tejek akciós ára 179 forinttól indul, de 3,5 százalékos is alig több mint 200 forintért is a kosárba kerülhet.  A magyar piacon 2013-ban 43 százalékkal csökkent a tejtermékek importja éves szinten, a külföldiek helyét a hazai termékek foglalták el – mondta csütörtökön Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a tejágazatról tatott sajtótájékoztatóján.  A Mindenár.hu a miniszteri… Tovább »

Melyik tej üres? – iránytű a tejvásárláshoz

 1,5%, 2,8%, 3,5% zsírtartalom, eltérő árak, márkák – nem könnyű kiigazodni a tejpultok előtt. Zsírtartalom ide vagy oda, nem feltétlenül az alacsonyabb zsírtartalmú termék a jobb választás. A Mindenár.hu a Wessling Hungary Kft. szakértőjének segítségével ad iránytűt a tejvásárláshoz.  “A tej élet, erő, egészség!” – olvashattuk néhány évtizede a lelkesítő felhívásokat utcai plakátokon, az újságok… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!