mindenár.hu

Paradicsomcsatába kezdtek a boltláncok

Az áruházak akciós kínálatában most is főszerepet kaptak a zöldségek, gyümölcsök, és előkerült újra az étolaj, amelynek árát sikerült még lejjebb küldeni – derül ki a Mindenár.hu friss körképéből.   Az utóbbi hetekben elvétve szerepelt étolaj a boltláncok akcióiban, ez a hét azonban fordulatot hozott, a boltláncok többsége ugyanis újból akciózik az egyik legalapvetőbb konyhai… Tovább »

Búcsút intett a drága liszt

A Mindenár.hu felmérései szerint a háztartásokban leginkább használt liszt stabilan 100 forint körül kapható a legnagyobb élelmiszerláncokban, az akciós termékek pedig rendre 90 alatt vannak.  A KSH szerdán közölte a legfrissebb inflációs adatokat, amely szerint a finomliszt átlagára novemberben 146 forint volt. Ez azonban csak az országos átlag, a Mindenár.hu elmúlt hetekben történt árfelmérései szerint… Tovább »

Hol vegyünk csirkemellet, sertéscombot és pisztrángot?

Az áruházak akciós kínálatában most is jelentős eltérések lehetnek a húsok között. A csirkemellfilénél például 15 százalékos lehet a differencia.  A szaloncukor után a Mindenár a húsakciók között válogatott. Az összeállítás szerint az áruházak ajánlatai között jelentős különbségek adódhatnak.  A csont nélküli sertéskaraj kilójához például közel 1300 forintért hozzá lehet jutni az Auchanban, ez kedvező, mivel… Tovább »

Hol érdemes szaloncukrot venni?

A szaloncukor kilóját az akciós kínálatok szerint a héten a legolcsóbban 750-770 forintért lehet megvenni, a márkás szaloncukrok ára azonban jóval magasabb.  Az egyik legnépszerűbb karácsonyi termék, a szaloncukor egyelőre nem mindegyik lánc heti akciós ajánlatában jelent meg, de azért találni kedvező ajánlatot.  A termék erejét jelzi, hogy a GfK Hungária piackutató társaság adatai szerint… Tovább »

Figyelje a csokikat, a felét megspórolhatja!

Mikulás-csomagokba kerülő táblás és szeletes csokik az egyik leginkább változó árú termékek közé tartoznak. A márkás táblás csokik akció nélkül 300 forint körüli áron vagy, annál drágábban kaphatóak, de sokszor akcióznak velük, olyankor 50-130 forinttal is olcsóbbak lesznek – derül ki a Mindenár.hu adataiból. A héten egyébként több márkás táblás csoki 200 alatt kapható, az… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!