mindenár.hu

Újabb háború a Túró Rudiknál – egy helyen igazán olcsó

Egyetlen lánc adja igazán olcsón az édességet a Mindenár.hu legfrissebb listája szerint. A különböző árkörképek közül a legnépszerűbbek közé tartoznak a Túró Rudi-összeállítások, amelyekben a Mindenár.hu rendszeresen a kilós áron veti össze az édességeket. A legnépszerűbb márka – a Pöttyös – esetében 2 ezer forint az egyik legfontosabb határ, egy-egy boltláncban megjelenik az édesség e… Tovább »

Megint van olcsó Túró Rudi

A Mindenár.hu megint elővette a Túró Rudit, mivel sok áruházlánc akciózik vele. A hogy korábban, az árakban most is jelentősek a különbségek – derül ki a Mindenár.hu összevetéséből. A Túró Rudi rendszeres tagja az áruházláncok akciós kínálatának, nem csoda, hiszen a GfK Piackutató és a Superbrand tavalyi felmérése szerint az egyik legkedveltebb magyar márkák közé tartozik… Tovább »

A Pepsi rendre megveri a nagy riválist

A két legismertebb kólamárka közül a Pepsi vezeti az árversenyt, termékei olcsóbbak a Coca-Cola üdítőinél – derül ki a Mindenár.hu friss válogatásából.  A Coca-Cola és a Pepsi termékei szinte állandó szereplői az akcióknak, ezen a héten sincs ez másként. A boltláncok többségében megtalálható valamelyik márka üdítője. Forrás: Mindenár.hu Az akciós árakban viszont számottevőek a különbségek,… Tovább »

Most még olcsóbb a kávé, de drágulás jöhet

Könnyen lehet, hogy a világpiaci drágulás miatt a kávé Magyarországon is drágulni fog. A boltláncokban jelenleg a kevésbé ismert márkák kilós ára ezer forint alól indul, de a márkásabb ára em drágábbak az országos átlagnál.   Az elmúlt napokban fókuszba került a kávé a nemzetközi piacokon, miután az idén jelentősen – 50 százalékkal – emelkedett… Tovább »

Ennyiért vehetnek kenyeret

Tekintélyes kenyérválasztékkal csábítják a vásárlókat a boltlláncok. Az árak 140 forintról indulnak , de van 300-400 forintos kilós kenyér, a háromkilós pedig 700 forintért – derül ki a Mindenár.hu válogatásából. A kenyér egy fontos termék, közhely, de igaz. Többek között azért, mert sok vásárló az alapján választ áruházat, hogy hol mennyibe kerül. Tudják ezt a… Tovább »

Többet kell adni a Túró Rudiért

Egy hónappal ezelőtt még volt a boltláncok kínálatában viszonylag olcsón, 2 ezer forintos kilós áron Pöttyös Túró Rudi, most azonban 2140 forintról indulnak az árak.  A boltláncok akcióinak szinte állandó szereplője a Pöttyös Túró Rudi, az árak azonban változékonyak. A Mindenár.hu egy hónapja írt arról, hogy 20 százalék eltérés is lehet a kilós egységár alapján. Az… Tovább »

Hova menjünk desszertért?

A szombati nőnap alkalmából a Mindenár.hu a héten a virágokból és a desszertekből válogatott. Érdemes körülnézni, mert komoly különbségek adódhatnak.  A boltláncok készültek: nagy a választékban tettek az akciós kínálatba édességeket, ám az árakban vannak komolyabb különbségek.  Grammok, forintok Ott van mindjárt a márkás csokik táborából a Merci. Különböző kiszerelésben kaphatóak, ezért a kilóra vetített… Tovább »

Paradicsomcsatába kezdtek a boltláncok

Az áruházak akciós kínálatában most is főszerepet kaptak a zöldségek, gyümölcsök, és előkerült újra az étolaj, amelynek árát sikerült még lejjebb küldeni – derül ki a Mindenár.hu friss körképéből.   Az utóbbi hetekben elvétve szerepelt étolaj a boltláncok akcióiban, ez a hét azonban fordulatot hozott, a boltláncok többsége ugyanis újból akciózik az egyik legalapvetőbb konyhai… Tovább »

Hol vegyünk tejet?

A tejek akciós ára 179 forinttól indul, de 3,5 százalékos is alig több mint 200 forintért is a kosárba kerülhet.  A magyar piacon 2013-ban 43 százalékkal csökkent a tejtermékek importja éves szinten, a külföldiek helyét a hazai termékek foglalták el – mondta csütörtökön Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a tejágazatról tatott sajtótájékoztatóján.  A Mindenár.hu a miniszteri… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!