mindenár.hu

Csalóka tojásárak a boltokban

Nézzük meg melyik tojást vesszük, hiába tűnik az egyik olcsóbbnak, nem feltétlenül az. A héten például 30 darab mélyalmos tojást olcsóbban lehet megvenni, mint a 30 darabos ketrecest.  A tojás az egyik legkörülményesebben kiválasztható termék, ha az árat nézzük. Van ketreces tojás, mélyalmos, biotojás és a többi. Továbbá vannak a különböző méretek, S-es, M-es, L-es…. Tovább »

Mélybe küldték a gyümölcsárakat

Az áruházláncok meglehetősen alacsony árat szabtak a gyümölcsöknek – derül ki a Mindenár.hu összeállításából. A citrom kilója 299 forintért kapható, narancs van már 170 forintért, de a banánért sem kell 300 forintnál többet adni. Emellett almafronton alakult ki komoly verseny.  Széles gyümölcskínálattal rukkoltak elő a láncok ezen a héten, ám érdemes válogatni a boltláncok között,… Tovább »

Mennyibe kerül most a magyar slágermárka?

Széles sávban mozog a legismertebb márkájú Túró Rudik és a hozzá hasonló túródesszertek ára. Kilóra vetítve bő félezer forint különbség van az azonos gyártó termékei között, a saját márkás termékek jóval olcsóbbak.  Az idén évfordulóhoz érkezett a Pöttyös Rudi, amelyet tavaly a legkedveltebb magyar márkának választottak a magyarok a Gfk Piackutató és a Superbrand felmérése… Tovább »

Lencse- és virslivadászat szilveszter előtt

A Mindenár.hu válogatása szerint a lencse kilós ára 270-400 forint körül alakul, a virsli kilónként 400 forintról indul.  A boltláncok a karácsony után ráfordultak a szilveszterre: többek között lencsékkel, pezsgőkkel és virslikkel akcióznak. A Mindenár.hu áttekintette a boltok akcióit a szilveszteri alaptermékekre koncentrálva. Valamennyi áruházban rengeteg pezsgő, sör, virsli és lencse került az akciós kínálatba…. Tovább »

Mennyiért adják a pezsgőt?

A kevésbé ismert pezsgőmárkák palackja 500 forint alatt van, a márkásakért pár száz forinttal többet kell fizetni az áruházláncok jövő hét közepéig tartó akciói alapján – derül ki a Mindenár.hu válogatásából, amelyben egy nagyágyú is szerepet kapott.  Az év végi ünnepek egyik fontos kelléke a pezsgő, amely több száz éves múltra tekint vissza. A legenda… Tovább »

Megint összecsaptak a csokoládék

A Mindenár.hu ismét szemezgetett az áruházi akciókból, a 13 forintos kifli, a 140 forint alatti kenyér mellett a táblás csokik ismét összecsapnak.  A Mindenár már írt arról, hogy a táblás csokik ára meglehetősen széles sávban szóródik, ezen a héten ismét fókuszba kerültek. A karácsonyi szezonnak köszönhetően az ismnertebb márkák (Boci, Milka) táblái 200 forint alatt… Tovább »

Hol vegyünk csirkemellet, sertéscombot és pisztrángot?

Az áruházak akciós kínálatában most is jelentős eltérések lehetnek a húsok között. A csirkemellfilénél például 15 százalékos lehet a differencia.  A szaloncukor után a Mindenár a húsakciók között válogatott. Az összeállítás szerint az áruházak ajánlatai között jelentős különbségek adódhatnak.  A csont nélküli sertéskaraj kilójához például közel 1300 forintért hozzá lehet jutni az Auchanban, ez kedvező, mivel… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!