mindenár.hu

Állást kínál a Tesco

Az esetleges leépítés mellett felvételt is hirdet a Tesco.

Az áruházlánc épp egy hete jelezte, bezárja 13 egységét, akkor egyúttal közölte, a lépés nyomán elképzelhető, hogy az érintett több mint félezer dolgozó között lesznek, akiket elbocsátanak.

A Tesco azonban munkát is kínál: a cég honlapján a Mindenár.hu hétfőn este talált egy hirdetést, amely szerint az online üzletág egyre több városban jelenik meg, és az online részlegbe új munkatársakat keresnek Budaörsön, Budapesten és Szegeden. (Lehet, hogy a hirdetés már régóta ott van, de ez a lényegen nem változtat.)

Forrás: Tesco

Forrás: Tesco

A hirdetés arra utal, hogy nem az online üzletágból távozó dolgozók pótlása miatt van szükség a felvételre, hanem az üzletág fejlődése indokolja a létszámbővítést. Ebből pedig az következik, hogy bár áruházakat áldoz be a Tesco, ezzel párhuzamosan az online piacon folytatja a terjeszkedést.

Ez egybevág a Mindenár.hu korábbi jóslatával, amely szerint az áruházláncok az őket sújtó intézkedések (vasárnapi boltzár, élelmiszerlánc-felügyeleti díj emelése, veszteséges működés tiltása) miatt komolyabb energiát feccölnek az online kereskedelem fokozására.

Ha tetszett a cikk és érdeklődik a boltláncok aktuális akciós ajánlatai iránt, azokat összevetné egymással, akkor látogassa meg a Mindenár.hu oldalát vagy kövesse a Mindenár.hu-t a Facebookon

A Mindenár.hu ezekről írt korábban:

180 ezres fizetést kínál az Aldi

Vasárnapi boltzár: várni kell a pontos szabályokra – Szlovákiába mehetnek a webboltok

Jöhetnek az Aldi-tejboltok, Lidl-pékségek?

NGM: Tilos lesz a házhoz szállítás

Újabb benzinkutakon jelenhet meg a Spar

A Tesco nyitva marad – csak másképp

Mi az a csoki? Melyik csoki jobb vagy rosszabb? – Mindenár.hu-iránytű

Figyelj oda: legyél te is kenyérellenőr!

Megnézik, mit eszünk

Híres épületben nyit boltot az Aldi

Móka és trágárság a polcokon

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!