mindenár.hu

Újabb háború a Túró Rudiknál – egy helyen igazán olcsó

Egyetlen lánc adja igazán olcsón az édességet a Mindenár.hu legfrissebb listája szerint.

A különböző árkörképek közül a legnépszerűbbek közé tartoznak a Túró Rudi-összeállítások, amelyekben a Mindenár.hu rendszeresen a kilós áron veti össze az édességeket.

A legnépszerűbb márka – a Pöttyös – esetében 2 ezer forint az egyik legfontosabb határ, egy-egy boltláncban megjelenik az édesség e szint alatt, de a többség 2 ezer forint feletti összeget kér érte.

Fotó: Mindenár.hu (A termékek bal felső sarkában látható szám az akcióból hátralévő napokat jelzi)

Fotó: Mindenár.hu (A termékek bal felső sarkában látható szám az akcióból hátralévő napokat jelzi)

Ezen a héten a Sparban érdemes megvásárolni a Rudit, ott ugyanis 1955 forintra jön ki egy kiló, mégpedig úgy, hogy a 4 darab óriás Rudit (51 grammos) adják 399 forintért.

A következő lépcső a Coop, ahol a szintén a óriás Rudi akciós, 109 forintba kerül, így a kilós ár alig több mint 2,1 ezer forint. A CBA Pírmákban és a Tescóban kapható Rudik 2,3 ezres kilós áron szerepelnek, előbbi egy darab óriás Rudit ad 119 forintért, utóbbi 5 darabot 595 forintért. A Pennyben és a Lidlben már 2,66 ezer forintra jön ki  a kilós ár, a sor végén pedig az Auchan áll:  a tízdarabos, kis Rudikból álló csomag ugyanis 800 forint, az egydarabos kis Rudi (30 gramm) 89 forint, előbbi kilós áron 2,66 ezer forint, utóbbi pedig közel 3 ezer forint. Ha tehát csak a Rudik kilós árát nézzük, akkor akár egy ezres különbség is lehet a heti ajánlatok között.

Meg kell említeni a legnépszerűbb Rudik-márka kihívóit is. Az Oké 23 grammos Rudijai a Coopokban és Reálokban 39 forintba kerülnek, ez pedig 1,7 ezer forintos kilós árat eredményez, a Mizo 30 grammos szelete pedig a Reálban 70 forint, azaz kilósan 2,3 ezer forint. A saját márkás túródesszertek közül a CBA akciózik az 5 darabos csomaggal, amelynek kilós ára ezer forint alatt marad.

Ha tetszett a cikk és érdeklődik a boltláncok aktuális akciós ajánlatai iránt, azokat összevetné egymással, akkor látogassa meg a Mindenár.hu oldalát vagy kövesse a Mindenár.hu-t a Facebookon

A Mindenár.hu ezekről írt korábban:

180 ezres fizetést kínál az Aldi

Vasárnapi boltzár: várni kell a pontos szabályokra – Szlovákiába mehetnek a webboltok

Jöhetnek az Aldi-tejboltok, Lidl-pékségek?

NGM: Tilos lesz a házhoz szállítás

Újabb benzinkutakon jelenhet meg a Spar

A Tesco nyitva marad – csak másképp

Mi az a csoki? Melyik csoki jobb vagy rosszabb? – Mindenár.hu-iránytű

Figyelj oda: legyél te is kenyérellenőr!

Megnézik, mit eszünk

Híres épületben nyit boltot az Aldi

Móka és trágárság a polcokon

  

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!