mindenár.hu

Móka és trágárság a polcokon

Vicces kedvű vásárlók vagy unatkozó árufeltöltők vagy véletlen? Vajon gondolt vásárlói humorérzékére a Tesco, mikor ezeket a polcokra tette? Fűszeres – több esetben trágár – szavak  a polcokon! Szó szerint!

Az angol Tesco saját márkás fűszereivel hatalmas labdát dobott fel, vannak, akik le is csapják. Feltehetően a fűszerosztályon töltött unalmas, időnként idegesítő keresgélést igyekeztek viccesebbé tenni az “elkövetők”, akik lehetnek mókás kedvű áruházi dolgozók vagy vevők. A fűszereken lévő nagy kezdőbetűkből a csúnya vagy vicces szavakat raktak ki – írja a Buzzfeed. Így került a polcra például “lóhús”, “alsónadrág”, “csimpánz” vagy “nedvesség”, de egyéb angolról lefordítva trágár szavak is szerepelnek a válogatásban.

tesco_trágárság

Forrás: Buzzfeed

A kirakott szavak megnevettethetik a többi vásárlót, de felidegesíthetik az áruházi dolgozókat, akiknek a nap végén vissza kell rendezniük a termékeket eredeti helyükre. A feleslegesen trágár szavakat leszámítva a nekünk tetszik ez a megoldás, ezért arra kérjük az olvasókat, ha legközelebb hipermarketben járnak, és hasonlót látnak, akkor örökítsék meg, és küldjék el a képeket a Facebook-oldalunkra

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!